Σε αποθήκη τροφίμων δύο ορόφων με βιομηχανικό αναβατόριο, δύο θαλάμους ψύξεως, δύο θαλάμους καταψύξεως, παλετοφόρα και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, συγκεντρώνει προσφορές από εταιρίες παραγωγής και εμπορίας τροφίμων, τις οποίες διαθέτει δωρεάν σε επιλεγμένα συσσίτια και ιδρύματα όλης της Αττικής.

Διανομή και Διαχείριση

 « Είναι οκτώ το πρωί και η κινητικότητα σε έναν παράπλευρο δρόμο στο Κρυονέρι Αττικής είναι έντονη. Φορτηγά έρχονται και φεύγουν, τα μεν αδειάζουν τα δε γεμίζουν. Είναι η στιγμή που δύο διαφορετικά σύμπαντα συναντιούνται: ευεργετούντες και ευεργετούμενοι. Σημείο συνάντησης είναι οι εγκαταστάσεις της Τράπεζας Τροφίμων, όπου οι ιθύνοντες έχουν αναλάβει είκοσι χρόνια τώρα την ορθή διαχείριση των τροφών ». (Είκοσι χρόνια έργο από την Τράπεζα Τροφίμων, Ιωάννα Φωτιάδη, Καθημερινή, 26/07/2014).

Γηροκομεία, ορφανοτροφεία, κέντρα απεξάρτησης, φορείς υποστήριξης μεταναστών, οργανώσεις ατόμων με ειδικές ανάγκες, συσσίτια και εκκλησίες συνιστούν τους καθημερινούς συνεργάτες της Τράπεζας Τροφίμων, σε ένα δίκτυο φιλανθρωπίας και αλληλεγγύης.

0
Συσσίτια & Ιδρύματα

δέχονται, συστηματικά, την υποστήριξη των Τραπεζών Τροφίμων, στην Αττική, Θεσσαλονίκη και Β. Ελλάδα, Δράμα, Θεσσαλία, Ήπειρο και στο Ηράκλειο της Κρήτης,
με τελικούς ωφελούμενους περισσότερους από 112.000 συνανθρώπους μας.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

0 +
χρόνια λειτουργίας
0 +
τόνοι προϊόντων
0 +
άνθρωποι που βοηθήθηκαν σε όλη την Ελλάδα
0 +
συσσίτια & ιδρύματα που εξυπηρετήθηκαν το 2022
0
λειτουργικές δαπάνες για κάθε kgr προϊόντων