Δράσεις COLLECT της Τράπεζας Τροφίμων

Για το 2023, οι δράσεις ‘collect’ υλοποιούνται με την υποστήριξη της MYTILINEOS και έχουν ήδη συγκεντρωθεί περισσότεροι από 26 τόνοι προϊόντων.

+ 0 kgr
Προϊόντα

Από το 1996 διοργανώνουμε αυτές τις δράσεις, κατά τις οποίες οι εθελοντές μας πηγαίνουν σε διάφορα Super Market και συλλέγουν τρόφιμα που προσφέρουν οι καταναλωτές. 

Τα τρόφιμα στη συνέχεια πηγαίνουν στις αποθήκες της Τράπεζας Τροφίμων στο Κρυονέρι, από όπου ξεκινά η διαδικασία παράδοσης σε ανθρώπους ή ιδρύματα που υποστηρίζουμε συστηματικά.

Τα τρόφιμα που συγκεντρώνουμε είναι: γάλα εβαπορέ, όσπρια, ρύζι, ζυμαρικά, λάδι, τοματοειδή, δημητριακά, ζάχαρη, αλεύρι τα οποία, λόγω της μεγάλης διάρκειας ζωής και της ανθεκτικότητας στη μεταφορά τους, φτάνουν άθικτα στους παραλήπτες, οι οποίοι έχουν αρκετό χρονικό διάστημα στη διάθεσή τους για να τα καταναλώσουν διασφαλίζοντας το γεγονός ότι κανένα προϊόν δεν θα πεταχτεί στα σκουπίδια.

Στιγμιότυπα από COLLECT 2023

Είστε εταιρεία;

Μπορείτε να συμμετέχετε στις δράσεις COLLECT συγκεντρώνοντας προϊόντα, τα οποία θα παραλάβουμε και στη συνέχεια θα διανύμουμε στα Συσσίτια ή τα Ιδρύματα που στηρίζουμε.

Στείλτε μας μήνυμα! [email protected]

Στιγμιότυπα από παλαιότερα COLLECT