ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ
ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 2022

Από το 1995 έως και σήμερα η Τράπεζα Τροφίμων, συνεργάστηκε συστηματικά με περισσότερα από 550 συσσίτια και ιδρύματα, στηρίζοντας διαχρονικά, οικογένειες με οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα, άτομα με ειδικές ανάγκες, παιδιά υποβαθμισμένων περιοχών, μετανάστες και άλλες κοινωνικές ομάδες με ιδιαίτερες δυσκολίες.

Θα θελαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά που μέσα από τέτοιες ενέργειες, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, στηρίζεται φορείς όπως ο δικός μας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Ίδρυμά μας στηρίζει 86 παιδιά. Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο σας.

Ίδρυμα Χατζηκώνστα Κατερίνα Κολοτούρου

H συνεισφορά σας είναι ουσιαστική και κυρίως η επιλογή του συγκεκριμένου προϊόντος είναι σε καθημερινή βάση στην διατροφή των παιδιών μας. Ειλικρινά η προσφορά σας μας δίνει κουράγιο και είναι ένα πολύ μεγάλο στήριγμα για να συνεχίσουμε να φροντίζουμε τα παιδία μας.

Iδρ. Περιθάλψεως Ατόμων με Νοητική Υστέρηση ή Σύνδρομο Down «Μαρία Κόκκορη» Χριστίνα Λούρη

Παρακαλώ δεχθείτε εκ μέρους του Δ.Σ.και των κοριτσιών μας τις θερμές μας ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μας. Η δωρεά σας αυτή αποτελεί δείγμα γενναιοδωρίας και κατανόησης για τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες εκ μερους σας και εκ μέρους του ομίλου ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ. Σας ευχαριστούμε και πάλι που είστε συμπαραστάτες και φίλοι στο έργο μας.

Χριστοδούλειο Ορφανοτροφείο Βασιλική Μανούση

Θα θέλαμε επίσης για άλλη μια φορά να σας ευχαριστήσουμε που στηρίζετε έμπρακτα τις δράσεις μας βοηθώντας τόσες οικογένειες που έχουν πραγματικά πολύ μεγάλη ανάγκη. Πράξεις και ενέργειες, πρωτοβουλίες και συνεργασίες μεταξύ ανθρώπων που θέλουν να στηρίξουν συμπολίτες μας που βρίσκονται σε κατάσταση φτώχειας καταλήγει πάντα σε ένα πλατύ χαμόγελο.

Όμιλος UNESCO για τον Πολιτισμό της Ειρήνης Φαίη Χαραλαμπίδου

Η ποιοτική σίτιση των παιδιών είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την υγιή ανάπτυξή τους και το γάλα είναι από τις πολύ σημαντικές τροφές που πρέπει να λαμβάνουν. Τόσο εμείς όσο και τα 140 παιδιά μας σας ευχαριστούμε θερμά!

Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας Γιώργος Πυρουνάκης

Το 2022 σε νούμερα, σε όλη την Ελλάδα

Το δίκτυο των Τραπεζών Τροφίμων στην Ελλάδα αριθμεί πλέον 6 Τράπεζες σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Δράμα, Ιωάννινα, Θεσσαλία και Κρήτη, όπου με τον κατάλληλο συντονισμό βοηθάμε όλο και περισσότερους ανθρώπους σε όλη τη χώρα.

1995

Από την ίδρυση της, η Τράπεζα Τροφίμων, έχει διακινήσει περισσότερους από 24.000 τόνους προϊόντων.

1998

Ιδρύεται παράρτημα στην Θεσσαλονίκη, το οποίο, πλέον, λειτουργεί ανεξάρτητα ως 

Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλονίκης.

2018

Το Δεκέμβριο του 2018 ξεκίνησε την λειτουργία της και η 

Τράπεζα Τροφίμων Θεσσαλίας.

2019

Το Οκτώβριο του 2019 ξεκινάει την λειτουργία της και η 

Τράπεζα Τροφίμων Δράμας

από την Ένωση Κυριών Δράμας.

ΕΙΣΤΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΡΟΦΙΜΑ;