ATOMIKEΣ ΔΩΡΕΕΣ

Στήριξε την Τράπεζα Τροφίμων,
με την συμμετοχή σου στον αγώνα για την καταπολέμηση της πείνας.

 

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΔΩΡΕΕΣ

Προσφορές προϊόντων και συντονισμένες δράσεις πραγματοποιούνται σε συνεργασία με εταιρίες, που αναζητούν τρόπους ευρύτερης προσφοράς.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ

Καλοσωρίζουμε τον κόσμο από διαφορετικές ειδικότητες που μπορεί να συμβάλλει σε διαφορετικούς τομείς λειτουργίας της Τράπεζας Τροφίμων.

Τι είναι οι Τράπεζες Τροφίμων;

Για κάθε προσφορά τροφίμων

Πώς λειτουργούν οι Τράπεζες Τροφίμων;

So, what are "Food Banks’’?

For every food donation

How do food banks operate? They:

20€

0 +
years of operation
0 +
tons of products in Greece
0 +
final beneficiaries in Greece
0 +
charities served
0
operational cost, per kgr of products distributed

Individual Donations

Participate in our fight against hunger.

Corporate Donations

Companies wishing to make a contribution can host a special event or food drive for the Food Bank.

Volunteering

We welcome people from different backgrounds who wish to partner with the Food Bank.

Θα θελαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά που μέσα από τέτοιες ενέργειες, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, στηρίζεται φορείς όπως ο δικός μας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Ίδρυμά μας στηρίζει 86 παιδιά. Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο σας.

Ίδρυμα Χατζηκώνστα Κατερίνα Κολοτούρου

H συνεισφορά σας είναι ουσιαστική και κυρίως η επιλογή του συγκεκριμένου προϊόντος είναι σε καθημερινή βάση στην διατροφή των παιδιών μας. Ειλικρινά η προσφορά σας μας δίνει κουράγιο και είναι ένα πολύ μεγάλο στήριγμα για να συνεχίσουμε να φροντίζουμε τα παιδία μας.

Iδρ. Περιθάλψεως Ατόμων με Νοητική Υστέρηση ή Σύνδρομο Down «Μαρία Κόκκορη» Χριστίνα Λούρη

Παρακαλώ δεχθείτε εκ μέρους του Δ.Σ.και των κοριτσιών μας τις θερμές μας ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μας. Η δωρεά σας αυτή αποτελεί δείγμα γενναιοδωρίας και κατανόησης για τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες εκ μερους σας και εκ μέρους του ομίλου ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ. Σας ευχαριστούμε και πάλι που είστε συμπαραστάτες και φίλοι στο έργο μας.

Χριστοδούλειο Ορφανοτροφείο Βασιλική Μανούση

Θα θέλαμε επίσης για άλλη μια φορά να σας ευχαριστήσουμε που στηρίζετε έμπρακτα τις δράσεις μας βοηθώντας τόσες οικογένειες που έχουν πραγματικά πολύ μεγάλη ανάγκη. Πράξεις και ενέργειες, πρωτοβουλίες και συνεργασίες μεταξύ ανθρώπων που θέλουν να στηρίξουν συμπολίτες μας που βρίσκονται σε κατάσταση φτώχειας καταλήγει πάντα σε ένα πλατύ χαμόγελο.

Όμιλος UNESCO για τον Πολιτισμό της Ειρήνης Φαίη Χαραλαμπίδου

Η ποιοτική σίτιση των παιδιών είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την υγιή ανάπτυξή τους και το γάλα είναι από τις πολύ σημαντικές τροφές που πρέπει να λαμβάνουν. Τόσο εμείς όσο και τα 140 παιδιά μας σας ευχαριστούμε θερμά!

Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας Γιώργος Πυρουνάκης

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ​
Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ;

Είναι ο 1ος φορέας στην Ελλάδα με αποκλειστικό σκοπό την καταπολέμηση της πείνας και τον περιορισμό της σπατάλης τροφίμων στην Ελλάδα.

Από την ίδρυσή της εντάσσεται ως ισότιμο μέλος στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τραπεζών Τροφίμων (FEBA), φέρνοντας στην Ελλάδα το πρότυπο και την δομή των υπολοίπων Τραπεζών Τροφίμων της Ευρώπης.

ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕΤΡΑΕΙ.
ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΕΣΥ, ΜΠΟΡΕΙΣ!

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

No Content Available