Στην Τράπεζα Τροφίμων ΤΙΜΑ-με και βοηθάμε την 3η ηλικία!
Εδώ στην Τράπεζα Τροφίμων, έχουμε τη χαρά να λαμβάνουμε καθημερινά πολλά “χέρια βοηθείας” κι έτσι μπορούμε και εμείς να τα απλώνουμε σε όλο και περισσότερους ανθρώπους. Ένα από αυτά τα πολύτιμα χέρια μας άπλωσε το ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα. Η Τράπεζα Τροφίμων, παράλληλα με τους υπόλοιπους φορείς που υποστηρίζει, έχει στο δίκτυό της δέκα γηροκομεία της Αθήνας. Με την πολύτιμη βοήθεια και χρηματοδότηση του Κοινωφελούς Ιδρύματος ΤΙΜΑ, μπορούμε να καλύπτουμε το 25% των ετήσιων τους αναγκών σε τρόφιμα.

Στην Τράπεζα Τροφιμων  νοιαζομαστε και  TIMA-με την 3η Ηλικια

Το πρόγραμμα χρηματοδότησης του Κοινωφελούς Ιδρύματος ΤΙΜΑ, που έχει κύκλο λειτουργίας 12 μηνών, καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες των γηροκομείων, χωρίς κανένα περιορισμό στα διαθέσιμα είδη τροφίμων, τα οποία παραδίδονται κατ’ ευθείαν στους δικαιούχους φορείς. Επιπλέον, η Τράπεζα Τροφίμων συνεχίζει να τροφοδοτεί τα γηροκομεία με τρόφιμα που συγκεντρώνει η ίδια, προσθέτοντας ένα ακόμα μικρό λιθαράκι για την υποστήριξη της 3ης ηλικίας. Συμπληρωματικά, το ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα χρηματοδοτεί την αγορά τροφίμων, έτσι ώστε η Τράπεζα Τροφίμων να μπορεί να καλύπτει ευρύτερες διατροφικές ανάγκες, και άλλων φορέων.
Είναι σημαντικό να θυμόμαστε πώς οι άνθρωποι της 3ης ηλικίας είναι άνθρωποι που πέρασαν πολλά χρόνια προσφέροντας και τώρα έχει έρθει η στιγμή που εμείς οι νεότεροι θα τους δείξουμε έμπρακτα την ευγνωμοσύνη μας. Μοιραστείτε τα νέα!
   
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

*Πατώντας “Εγγραφή” επιβεβαιώνετε πως συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

*Πατώντας “Εγγραφή” επιβεβαιώνετε πως συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

Τράπεζα Τροφίμων. All Rights Reserved © 2019

Design with by DMH.gr