Με την υποστήριξη του Ιδρύματος «Ανδρέας Μεντζελόπουλος» για όλο το 2023 πραγματοποιήθηκε το πρόγραμμα Emergency Food Fund για ΑμεΑ, το οποίο συνεχίζεται και για το 2024.
Στο πρόγραμμα συμμετέχουν 11 Iδρύματα που υποστηρίζουν συνολικά 603 άτομα με προβλήματα όρασης, κινητικές δυσκολίες, νοητική υστέρηση και άλλες πολλές δυσκολίες.
Σε ζυμαρικά, κοτόπουλο, γάλα, ρύζι και τοματοχυμό, μοιράστηκαν το Α΄ 6μηνο του 2024
0 kgr
#thx_The_Andreas_Mentzelopoulos_Foundation
Σας ευχαριστούμε για τη καθοριστική συμβολή σας στο φιλανθρωπικό μας έργο!​
Κέντρο Ειδικών Ατόμων η «ΧΑΡΑ»​
Νίκη Παπαζαφείρη
Τα είδη που επιλέξατε να αγοράσετε, εντάσσονται στα βασικά είδη διατροφής, και σαφώς η βοήθεια είναι σημαντική... Χρήματα που θα δαπανούνταν για την αγορά των συγκεκριμένων προϊόντων, χρησιμοποιήθηκαν για την συμμετοχή των ωφελούμενων μας σε πολιτιστικές ή άλλες δραστηριότητες.
"ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ"
Αλεξάκης Γιώργος
Η ποιότητα ήταν άριστη. Κάλυψαν μεγάλο μέρος των επιθυμιών και αναγκών των ωφελούμενων, εξοικονομήθηκαν πόροι οικονομικοί και χρονικοί.
Ε.Π.Α.Ψ.Υ.
Καράλη Ελένη Κωνσταντίνα

Τα παρακάτω 11 ιδρύματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Food Fund για ΑμεΑ, βοηθούν 603 άτομα.

Με την υποστήριξη του Ιδρύματος «Ανδρέας Μεντζελόπουλος» για όλο το 2023 πραγματοποιήθηκε το πρόγραμμα Emergency Food Fund για ΑμεΑ.
Το 2023 προσφέραμε 11.539 kgr (κοτόπουλο, γάλα μακράς διαρκείας, αρακά και φασόλια) σε 11 Ιδρύματα τα οποία υποστηρίζουν 460 άτομα με προβλήματα όρασης, κινητικές ή άλλες δυσκολίες και νοητική υστέρηση.
#thx_The_Andreas_Mentzelopoulos_Foundation

Φοίβη

# γυναίκες

Α21

Α21

Εταιρία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Υγείας

 

Εταιρία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Υγείας

 

Ίδρυμα Κόκκορη

Ίδρυμα Κόκκορη

Θάλπη & Μάθηση

 

Θάλπη & Μάθηση

Ένωση Γονέων Νοητικώς Υστερούντων Ατόμων

Ένωση Γονέων Νοητικώς Υστερούντων Ατόμων

Το Emergency Food Fund είναι ένα πρόγραμμα ‘ομπρέλα’ που περιλαμβάνει διακριτές δράσεις αγοράς τροφίμων, από συγκεκριμένους χρηματοδότες, για διατροφικές ανάγκες ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Το πρόγραμμα ξεκίνησε από τα μέσα του 2020, λόγω και των νέων αναγκών που προέκυψαν από την επιδημία.