Το πρωί της Παρασκευής 2 Δεκεμβρίου στα γραφεία της Τράπεζας Τροφίμων υπήρχε πολλή φασαρία. Πακέτα με σακούλες, φυλλάδια και αφίσες πήγαιναν από το ένα χέρι στο άλλο μέχρι να φτάσουν σε κάποιο από τα φορτηγάκια των εθελοντών οδηγών μας και να ξεκινήσουν για ένα από τα σημεία συνάντησης. Οι εθελοντές μας περίμεναν ήδη εκεί, φορώντας το πιο λαμπρό τους χαμόγελο και κανονίζοντας τις τελευταίες λεπτομέρειες με τα καταστήματα. Ήμασταν όλοι πολύ ενθουσιασμένοι για την ημέρα που ξημέρωνε και δεν είχαμε άδικο. 7,682 ευχαριστώ για την προσφορά όλων!
Συνολικά, η Τράπεζα Τροφίμων συγκέντρωσε 7,747 σακούλες τρόφιμα εκείνη την ημέρα. Η προσφορά τόσο των εθελοντών μας και των καταστημάτων όσο και η δική σας ήταν τεράστια. Το έργο μας αγκαλιάστηκε από όλους όσους βρίσκονταν εκεί την Παρασκευή.
7,682 ευχαριστώ για την προσφορά όλων! 7,682 ευχαριστώ για την προσφορά όλων!

7,747 ευχαριστώ για την προσφορά όλων!

Με τη σειρά μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τα σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης που μας χορήγησαν την άδεια χρήσης των καταστημάτων τους και πολλές δωροεπιταγές και τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος που εκτός από την άδεια χρήσης, επιμελήθηκαν με πολλή φροντίδα το σχεδιασμό της αφίσας της Τράπεζας Τροφίμων, την οποία εκτύπωσε για εμάς δωρεάν η εταιρία Αθανασούλας ΑΒΕΕ. 7,682 ευχαριστώ για την προσφορά όλων! Ένα μεγάλο και ζεστό ευχαριστώ θα θέλαμε να πούμε και στους εθελοντές μας που εργάστηκαν αδιάκοπα και συμμετείχαν με πάθος στο έργο της Τράπεζας Τροφίμων. Είχαμε τη χαρά ανάμεσα τους να συναντήσουμε και αγαπημένα πρόσωπα όπως την ηθοποιό Νικολέττα Καρρά, τον τραγουδιστή Γιώργο Λιανό, την Κατερίνα Κίσσα και τον Χουάν Ραμόν Ρότσα. 7,682 ευχαριστώ για την προσφορά όλων! 7,682 ευχαριστώ για την προσφορά όλων! 7,682 ευχαριστώ για την προσφορά όλων! Ανάμεσα στους εθελοντές μας ήταν επίσης και οι εργαζόμενοι της Chep που συγκέντρωσαν τρόφιμα στο κατάστημα του ΑΒ Βασιλόπουλος στο Μαρούσι, οι μαθητές της Β’ Γυμνασίου από το Α’ Αρσάκειο-Τοσίτσειο Γυμνάσιο Εκάλης που πρόσφεραν τη βοήθειά τους στο κατάστημα Σκλαβενίτης στη Νέα Χαλκηδόνα, καθώς και οι μαθητές της Σχολής Πορειώτου που βρέθηκαν στο κατάστημα Σκλαβενίτης στο Κορωπί. 7,682 ευχαριστώ για την προσφορά όλων! Τις υπέροχες φωτογραφίες που βλέπετε τις τράβηξε ο Ανδρέας Βεκίνης επαγγελματίας φωτογράφος και εθελοντής μας! Την προσπάθεια της Τράπεζας Τροφίμων στήριξε επίσης η ιστοσελίδα TLife και Star.gr με σχετικές αναρτήσεις καθώς και ο ραδιοφωνικός σταθμός Πειραϊκή Εκκλησία 91.2 που έκανε δωρεάν αναμετάδοση του ραδιοφωνικού μας spot την Παρασκευή.
Φυσικά, τίποτα από όλα αυτά δεν θα ήταν δυνατό χωρίς τη στήριξη του κόσμου που μας συγκίνησε με τη διάθεσή του να προσφέρει σε αυτό το τόσο σημαντικό έργο για την καταπολέμηση της πείνας που έχει αναλάβει η Τράπεζα Τροφίμων.
7,682 ευχαριστώ για την προσφορά όλων! 7,747 ευχαριστώ, λοιπόν, λέμε σήμερα σε όλους σας! 
 
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

*Πατώντας “Εγγραφή” επιβεβαιώνετε πως συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

*Πατώντας “Εγγραφή” επιβεβαιώνετε πως συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου.

Τράπεζα Τροφίμων. All Rights Reserved © 2019

Design with by DMH.gr