Η Τράπεζα Τροφίμων Δράμας καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους διένειμε τρόφιμα μακράς διάρκειας και διάφορα προϊόντα, συνολικού αριθμού 101 τόνων. 

Στο Πρόγραμμα «Μέριμνα για την Τρίτη Ηλικία», απ’ το οποίο επωφελούνται 78 οικογένειες ηλικιωμένων (128 μέλη οικογενειών), πραγματοποιήθηκαν 12 διανομές, και αξίζει να αναφερθεί, πως στις αρχές του εγκλεισμού και λόγω της επικινδυνότητας της κατάστασης, οι διανομές πραγματοποιούνταν κατ’ οίκον. 

Το πρόγραμμα «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ» από το οποίο εξυπηρετούνται 125 οικογένειες με ανήλικα παιδιά (504 μέλη οικογενειών) πραγματοποίησε 12 διανομές και διένειμε συνολικά 3216 κούτες με τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη προσωπικής υγιεινής.  

Στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ, πραγματοποιήθηκαν 6 διανομές στις 90 κατά μέσο όρο οικογένειες που εξυπηρετούνται από το σωματείο μας. Από την καθημερινή διανομή άρτου διανεμήθηκαν συνολικά 2,1 τόνοι ψωμιού. 

Η Τράπεζα Τροφίμων Δράμας υποστήριξε εκτός από τον Δήμο Δράμας, τον Δήμο Παρανεστίου και Προσοτσάνης. (Ο απολογισμός της Ένωσης Κυριών Δράμας για το 2020)