Από τον Ιούνιο του 2022 και μέχρι και τον Ιούνιο του 2023 η Τράπεζα Τροφίμων προσέφερε σχεδόν 9 τόνους με τρόφιμα στα 8 Μη Κερδοσκοπικά Γηροκομεία της Αττικής.

Συγκεκριμένα προσφέραμε:
Ηλικιωμένοι
0
Γηροκομεία
0
Κατάκοιτοι
0

Το πρόγραμμα Emergency Food Fund για την Τρίτη Ηλικία υλοποιείται με την υποστήριξη από το TIMA Κοινωφελές Ίδρυμα.

  • Το πρόγραμμα εξασφαλίζει καλύτερη ποιότητα και ποικιλία στο φαγητό.
  • Εξοικονόμηση πόρων, που διατίθενται για την αγορά -κυρίως- υγειονομικού υλικού.
  • Οικονομία χρόνου.
  • Αίσθημα ικανοποίησης και ασφάλειας ότι κάποιος μας νοιάζεται.

#thx_TIMA

* Στόχος του προγράμματος είναι η στήριξη της λειτουργίας των παρακάτω 8 γηροκομείων της Αττικής. 

Από τον Μάρτιο του 2020 και μέχρι και σήμερα, όλα τα γηροκομεία αναγκάστηκαν να αυξήσουν σημαντικά τις δαπάνες τους για μέσα ατομικής προστασίας, προληπτικές εξετάσεις, tests για τον κορονοϊο στο προσωπικό και τους φιλοξενούμενους, αντιμετωπίζοντας παράλληλα σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
Πλέον, οι αυξήσεις στο κόστος ενέργειας και οι επιπτώσεις του πληθωρισμού πιέζουν ακόμα περισσότερο,καθιστώντας ακόμα πιο επίκαιρη την ανάγκη προσφοράς ειδών α’ ανάγκης!

Το ‘ΤΙΜΑ ‘Κοινωφελές Ίδρυμα παραμένει ενεργά στο πλευρό της Τράπεζας Τροφίμων για μια ακόμη χρονιά, βοηθώντας να καλυφθούν για ολόκληρο το 2022 οι επισιτιστικές ανάγκες ηλικιωμένων συνανθρώπων μας, σε 8 γηροκομεία της Αττικής μέσω του προγράμματος Emergency Food Fund.

Το Emergency Food Fund είναι ένα πρόγραμμα ‘ομπρέλα’ που περιλαμβάνει διακριτές δράσεις αγοράς τροφίμων, από συγκεκριμένους χρηματοδότες, για διατροφικές ανάγκες ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Το πρόγραμμα ξεκίνησε από τα μέσα του 2020, λόγω και των νέων αναγκών που προέκυψαν από την επιδημία.