Στοιχεία για την σπατάλη τροφίμων κατά τη διάρκεια του lockdown από τον Covid-19.

featured-image (1)

Αποτελέσματα από Πανελλαδική έρευνα που αφορά τη συμπεριφορά του καταναλωτή σε σχέση με τη σπατάλη τροφίμων την εποχή του Lockdown που προκάλεσε η νόσος covid -19. Το δείγμα της έρευνας είναι 2205 νοικοκυριά και η έρευνα έλαβε χώρα τον Απρίλιο του 2020. Η έρευνα διεξήχθη από το Εργαστήριο Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Αγροτικού Χώρου του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων του Παν. Πάτρας από τους Προκόπη Κ. Θεοδωρίδης, Αν. Καθηγήτη Μάρκετινγκ και Θεοφάνη Β. Ζαχαράτο, Υποψήφιο Διδάκτορα.