11 Δεκεμβρίου 2019, στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο

Από τον τρόπο διαχείρισης των τροφίμων μέσα στην οικογένεια, μέχρι την παραγωγή τροφής στο χωράφι, η σπατάλη τροφίμων είναι ένα σύγχρονο φαινόμενο που αφορά την παγκόσμια κοινότητα. Οι επιπτώσεις είναι περιβαλλοντικές, οικονομικές, κοινωνικές και μας αφορούν όλους.

Για περισσότερα από 30 χρόνια οι Τράπεζες Τροφίμων σε όλη την Ευρώπη, σώζουν τρόφιμα και προσφέρουν χαμόγελα!

Πρόγραμμα - Παρουσιάσεις

  1. Κωνσταντίνος ΑΜΠΕΛΙΩΤΗΣ. Αναπληρωτής Πρύτανης Οικονομικού Προγραμματισμού, Φοιτητικής Μέριμνας και Διοίκησης, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο. παρουσίαση

  2. Βασίλης ΛΙΟΓΚΑΣ. Συνεργάτης  Γενικού Γραμματέα Φυσικού Περιβάλλοντος & Υδάτων, Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας. παρουσίαση

  3. Angela FRIGO. Γενική Γραμματέας, Ομοσπονδία Τραπεζών Τροφίμων Ευρώπης (FEBA). παρουσίαση

  4. Μαρία ΠΙΝΗ. Διευθύντρια του Κέντρου Στήριξης Οικογένειας (ΚΕΣΟ). παρουσίαση

  5. Παναγής ΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ. Πρόεδρος Τράπεζας Τροφίμων. 

    Συντονιστής:    Ηλίας ΝΤΕΜΙΑΝ. Ερευνητικός Συνεργάτης του Ιδρύματος Οικονομικών & Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ).