το 2022

0
μερίδες φαγητό σε
0
συνανθρώπους μας

Το Ίδρυμα <<Ανδρέας Μεντζελόπουλος>> συνεχίζει για ολόκληρο το 2022 να υποστηρίζει τις δράσεις της Τράπεζας Τροφίμων, βοηθώντας μας να παρέχουμε τρόφιμα σε οικογένειες της Αττικής με σοβαρά προβλήματα διαβίωσης μέσω του προγράμματος Emergency Food Fund.

Είμαστε ευγνώμονες για την πολύτιμη προσφορά σας στο έργο της Τράπεζας Τροφίμων!

* Κάποιες συγκινητικές περιπτώσεις συνανθρώπων μας που δέχτηκαν τη βοήθεια της Τράπεζας Τροφίμων
Η ΜΜ είναι 58 ετών, κάτοικος … Είναι διαζευγμένη με παιδί στην ηλικία των 14 ετών, Τ.Α. και εργάζεται περιστασιακά. Έχει ετήσιο εισόδημα 4.488 ευρώ.
Η Ρ.Ε ετών 41, ζει σε παραχωρούμενη κατοικία στην περιοχή … μαζί με το ανήλικο τέκνο της. Ανεργία και πολλά προβλήματα στη σχέση της ίδιας και του έφηβου παιδιού της.

Κ.Β. και Κ.Γ., κάτοικος …. Ο σύζυγος έχει πρόβλημα στη μέση. Έχουν δύο παιδιά 16 και 13 ετών. Μαζί τους ζει και η γιαγιά 65 ετών. Ο σύζυγος εργάζεται περιστασιακά. Εισόδημα 6.737,11 ευρώ. Ενοίκιο 200 ευρώ.

Οι Κ.Β. και K.Γ., κάτοικοι της…. Ο σύζυγος έχει πρόβλημα στην πλάτη του. Έχουν δύο παιδιά ηλικίας 16 και 13, ενώ η 65χρονη γιαγιά ζει επίσης μαζί τους. Ο σύζυγος εργάζεται περιστασιακά, με τα εισοδήματά τους να μην ξεπερνούν τα: 6.737,11 ευρώ. Ενοίκιο: 200 ευρώ…

βοήθεια για τους πυρόπληκτους

Επιπλέον των παραπάνω, μέσα από το πρόγραμμα «EFF για οικογένειες» 

με την χρηματοδότηση του Ιδρύματος «Ανδρέας Μεντζελόπουλος» 

προσφέραμε στους κατοίκους των πυρόπληκτων χωριών της Γορτυνίας και της Αρχαίας Ολυμπίας 

τυποποιημένα τρόφιμα για την παρασκευή 16.000 μερίδων φαγητού, 

που θα καλύψουν τις ανάγκες 250 ατόμων.


Δείτε σχετικά και εδώ : Τρόφιμα στους πυρόπληκτους. 

ρεπορτάζ από στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Αρκαδική Ραδιοφωνία Τηλεόραση – ArkadikiTV.gr

2021 11 25 Γορτυνία
2021 11 25 Πεύκες Αρχ Ολυμπία Facebook 2

Το Emergency Food Fund είναι ένα πρόγραμμα ‘ομπρέλα’ που περιλαμβάνει διακριτές δράσεις αγοράς τροφίμων, από συγκεκριμένους χρηματοδότες, για διατροφικές ανάγκες ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Το πρόγραμμα ξεκίνησε από τα μέσα του 2020, λόγω και των νέων αναγκών που προέκυψαν από την επιδημία.